Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Vse novice
Arrow
Arrow
Shadow
Slider

Prošnja za izplačilo solidarnostne pomoči za leto 2021 zaradi epidemije Covid-19 - tretji val Izpostavljeno

Spoštovani člani SMO in zaposleni v SV ter MO.

Veseli nas, da naš  trud in uspeh na prvi stopnji v kolektivnem delovnem sporu na delovnem in socialnem sodišču, ki smo ga sprožili zaradi zavračanja izvrševanja 40. člena Kolektivne pogodbe za negospodarske dejavnost in, ki se nanaša  na neizplačilo solidarnostne pomoči članom SMO in zaposlenim  zaradi razglašene epidemije SARS-CoV-2 (COVID-19), prepoznava tudi sindikat delujoč v MO.

Pri tem je potrebno dodati, da je pred nami še do pravnomočnosti sodbe velik boj v katerem pa smo vam v  SMO  obljubili, da bomo vztrajali do konca in se skupaj z vami navdajamo uspeha.

Ob dejstvu, da  se epidemija izteka, smo vam v SMO za vse naše člane  kot tudi za vse zaposlene v  SV in  v upravnem delu Ministrstva za obrambo, ponovno pripravili e- obrazec za podajo prošnje za izplačilo  solidarnostne pomoči v letu 2021 -tretji val (članom SMO tako pripada 20% višja  v višini 693,01 EUR), zaradi epidemije Covid-19. Enako kot v lanskem letu so tudi letos izpolnjeni vsi pogoji za izplačilo solidarnostne pomoči, ki pa javnim uslužbencem v času razglasitve pripada enkrat na leto.Cenzus upravičenosti v primeru elementarne nesreče - epidemije ni pomemben, zato so do višje solidarnostne pomoči upravičeni vsi naši člani kot tudi ostali zaposleni.

V SMO si ob navedenih dejstvih ne želimo ustvarjati zmede med zaposlenimi predvsem med tistimi zaposlenimi, ki še niso člani. V  primeru uspešno dobljenega in pravnomočnega predmetnega kolektivnega spora SMO se bodo tudi nečlani lahko sklicevali na upravičenost do solidarnostne  .

V SMO bomo veseli, če boste v našem delu in trudu prepoznali zaupanje in se nam pridružili kot član.

S pripravljenim e- obrazcem smo vam v SMO ponovno  omogočili avtonomnost odločanja o podaji prošnje za solidarnostno pomoč iz naslova in ne nazadnje tudi zagotovili ustavno pravico svobode včlanjevanja v sindikat.

Prošnja za izplačilo solidarnostne pomoči za leto 2021 zaradi epidemije Covid-19 -tretji val

prosnja
Spoštovane članice in člani Sindikata Ministrstva za obrambo, za vas smo pripravili obrazec, ki vam z vnosom zahtevanih podatkov pripravi vašo prošnjo za solidarnostno pomoč iz naslova naravne nesreče za leto 2021. Po potrditvi izpolnjenega obrazca boste na vaš e naslov prejeli vašo prošnjo v PDF obliki, ki jo nato podpisano in optično prebrano( fotografirano ali skenirano) na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. tem pazite, da prošnjo podpišete in  seveda, da je takšne kvalitete, da je moč prebrati.

Vpišite vaš priimek in ime.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address.
Kot člana Sindikata Ministrstva za obrambo, ki je podpisnik Aneksa h KPND v RS (UL RS, št 46/2013) pripada za 20 odstotkov višja solidarnostna pomoč. Ne pozabite označiti, da ste član SMO! Višina solidarnostne pomoči za vse javne uslužbence je 577,51 €. Za člana SMO je 20% višja se pravi znaša 693,01 €. Razlika je torej 115,5 €
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Napačen naslov.
Invalid Input

!

V primeru , da izpolnjene prošnje ne prejmete takoj na vaš navedeni E-naslov nas o tem obvestite prosim : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Zaradi preobremenjenosti občasno prihaja do motenj delovanja!

Naprošamo vas za strpnost !

Nazadnje urejano na 0, 12.06.2021 09:48
Oceni ta prispevek
(3 glasov)
Objavljeno v Novosti
  • Natisni

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Podatki o SMO

Sindikat Ministrstva za Obrambo

  • Dejavnost: Dejavnost sindikatov
  • Davčna številka: 90213033
  • Naslov: Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Odnosi z javnostmi

Marjan LAH

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. GSM:040 792 528