Ugovor zoper odločbo, s katero vam je delodajalec zavrnil upravičenost do solidarnostne pomoči iz naslova naravne nesreče

S strani članov SMO smo bili v petek, 19. 06. 2020, seznanjeni, da so s strani MO pričeli prejemati odločbe o zavrnitvi izplačila solidarnostne pomoči iz naslova naravne nesreče. V SMO smo  v pomoč tako članom kot nečlanom pripravili e- obrazec s katerim po vnosu zahtevanih podatkov prejmete na vaš navedeni e- naslov izdelan ugovor, ki ga nato preko  elektronske ali redne pošte posredujete na naslov naveden v glavi ugovora.

Ugovor zoper odločbo

Spoštovane članice in člani Sindikata Ministrstva za obrambo za vas smo pripravili obrazec, ki vam z vnosom zahtevanih podatkov pripravi Ugovor zoper odločbo, s katero vam je delodajalec zavrnil opravičenost do solidarnostne pomoči iz naslova naravne nesreče. Po potrditvi izpolnjenega obrazca boste na vaš e naslov prejeli Ugovor zoper odločbo v PDF obliki, ki jo nato podpisano in optično prebrano (fotografirano ali skenirano) posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pri tem pazite, da dopolnitev prošnje podpišete in seveda, da je takšne kakovosti, da je moč prebrati.

Vpišite vaš priimek in ime.
Invalid Input
Niste vnesli pravilne številke odločbe
Invalid email address.
Invalid Input

V pomoč za lažjo podajo Ugovora zoper odločbo, s katero vam je delodajalec zavrnil opravičenost do solidarnostne pomoči iz naslova naravne nesreče, smo vam kot primer pripravili nekaj možnih vzrokov in težav, ki ste jih utrpeli in so se  kazale na sledeč nači:

Potrdite lahko več razlogov!

Invalid Input
V kolikor pa želite sami podati dodatne razloge razloge lahko le te vpišete v spodnje okence.

Napačen naslov.
Please select a date when we should contact you.
Invalid Input
V primeru , da izpolnjene prošnje ne prejmete takoj na vaš navedeni E-naslov nas o tem obvestite prosim : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zaradi preobremenjenosti občasno prihaja do motenj delovanja!

Nazadnje urejano na 1, 21.06.2020 18:31