Smo zahteva pojasnilo glede podane Obvezne usmeritve za izvajanje hitrih antigenskih testov na prisotnost SARS-CoV-2, Št. 181-2/2020-253 z dne 26. 08. 2021.

Na podlagi podanih obveznih usmeritev ministra za obrambo glede izvajanja cepljenj proti bolezni COVID-19 v Ministrstvu    za obrambo - dodatno obvestilo Št. 181-2/2020-247 z dne 28. 07. 2020 in Obvezne usmeritve za izvajanje hitrih antigenskih testov na prisotnost virusa SARS-CoV-2 Št. 181-2/2020-253 z dne 26. 08. 2021 smo v sindikatu Ministrstva za obrambo naslovili na ministra zahtevo po pojasnilu, in sicer:

• Ali lahko z vašo zadnjo podano usmeritvijo z dne 26. 08. 2021 v SMO menimo, da se za naštete naloge, podane v omenjeni usmeritvi, na katerih se izvajajo testi HAG, odslej, odreja delo vsem pripadnikom oz. zaposlenim, ki izpolnjujejo PCT pogoj in ne več zgolj prednostno tistim pripadnikom SV in zaposlenim, ki so polno cepljeni zoper COVID-19.

Ko prejmemo odgovor MO vas bomo z njim seznanili, zato nas, prosim, spremljate.

Vodstvo SMO.

Nazadnje urejano na 0, 30.08.2021 21:35