Kdor seje konflikt-žanje ......... !

Na prejšnjih pogajanjih z dne, 12.11.2014 je g. Koprivnikar minister za JU in vodja vladne pogajalske skupine zagotovil, da bo šel z sindikalnim proti predlogom na VRS do katerega se bo vlada opredelila.

Minister je vladi predstavil kašna so ukrepi in stališča sindikatov v sedanji fazi pogajanj in kakšni so finančni učinki. Vlada se je s tem seznanila in je bila stališča , da takšne zahteve sindikatov v tem trenutku ni mogoče izpeljati in , da ne more podpreti takšnega radikalnega povečanja mase za plače. Vlada se ni opredeljevala do vsakega posamičnega predloga ukrepov (zapisanega na 8. strani zapisnika seje Pogajalske komisije z dne 12.11.2014 ) in nobenih parcialnih sklepov vlada ne more znotraj dogovorov sprejemati. Prav tako ni bil sprejet noben formalni sklep VRS do podanih predlogov.

Za ogled celotnega prispevka se morate prijaviti na portal in v kolikor še niste morate spremeniti tudi privzeti elektronski naslov . Prosim da se prijavite Prijava.
Nazadnje urejano na 0, 20.11.2014 00:24