SMO OBJAVLJA RAZPIS ZA KORIŠČENJE TERME ČATEŽ – BRUNARICA

V ČASU OD 10.4.2015 DO VKLJUČNO 15.01.2016, VABI VSE ČLANE SINDIKATA MO IN VSE TISTE, KI ŽELIJO KORISTITI POČITNIŠKO KAPACITETO

Z razpisom, bi vas radi seznanili o možnostih in pogojih uporabe naše počitniške hišice v Termah Čatež v letu 2015.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?
Vsi člani sindikata Ministrstva za obrambo, pridruženi člani in vsi zunanji prosilci, ki želijo koristiti počitniško kapaciteto.

KDAJ SE LAHKO PRIJAVIMO?
Rok za prijavo je od 15. marca do 30.marca 2015.

KJE IN KAKO SE PRIJAVIMO
Na koriščenje se lahko prijavimo z izpolnjenim obrazcem " Prijavnica za koriščenje "
Na prijavnici morajo biti vse rubrike izpolnjene pravilno in čitljivo, v nasprotnem primeru, jo komisija za dodeljevanje zavrne ( je neveljavna ). Za resničnost podatkov odgovarja nosilec napotnice
Izpolnjeno prijavnico posredujte:
- po pošti na naslov: Sindikat Ministrstva za obrambo, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana

TERMINI KORIŠČENJA:
Razpisujejo se vsi termini do 15.01.2016. Izmene za koriščenje so tedenske. Posamezni termin koriščenja traja od petka od 12.00 do naslednjega petka do 10.00 ure.

RAZPISNI POGOJI ZA KORIŠČENJA :
Prednost pri upoštevanju želenega termina koriščenja imajo člani SMO. Pri določanju prednostnega reda prijavljenih, uporabljamo določila Pravilnika za počitniško dejavnost. Vsi prijavljeni v roku, bodo o odobrenih ali neodobrenih terminih pisno obveščeni v najkrajšem roku, najkasneje v štirinajstih dneh po zaključku razpisa. Počitniške kapacitete so omejene, in v primeru, da posameznik dobi negativni odgovor za koriščenje, ima možnost potrditve koriščenja še v preostalih prostih terminih. Koriščenje se odobri prvemu prosilcu, ki v prostem terminu potrdi koriščenje

POGOJI ZA KORIŠČENJE IZVEN RAZPISANIH TERMINOV:
Prijave;
Po telefonu željeni krajši prosti termin za koriščenje , je potrebno pisno potrditi z prijavnico (pošljete po mailu) za koriščenje v roku treh delovnih dni, v nasprotnem primeru se rezervacija stornira. Rezerviran termin za koriščenje je potrjen ob vplačilu zneska prvega obroka. Izven razpisa se počitniška kapaciteta dodeljuje na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Dolžina bivanja izven razpisa je lahko tudi krajša, vendar ne manj kot dve nočitvi.

PRIJAVLJENE OSEBE ZA KORIŠČENJE:
Objekt lahko koristi samo toliko oseb , kolikor je v objektu ležišč ( razvidno iz cenika ).
V primeru, da bivajo v brunarici osebe, ki niso navedena na napotnici oz. niso prijavljene na recepciji, gre za kršitev pogojev koriščenja.
Najemnik je nosilec napotnice. V primeru inšpekcijskega nadzora za osebe v brunarici odgovarja najemnik.

PLAČILNI POGOJI:
Cena najema je razvidna iz cenika za koriščenje. V ceno ni zajeta turistična taksa in prijavnina, ki jo poravnate ob odhodu na recepciji.
Ob ugodni rešitvi prijave je potrebno ob predložitvi položnice, plačati polovico zneska koriščenja, drugi del pa najkasneje en teden pred pričetkom koriščenja. Znesek koriščenja lahko plačate tudi v celoti v enem obroku. Krajši termini se plačajo takoj v celoti.

PREVZEM DOKUMENTACIJE ZA KORIŠČENJE:
Napotnico in račun za koriščenje vam bomo poslali po pošti najkasneje tri dni pred odhodom.

NAMESTITEV V OBJEKTU:
Je mogoča le ob predhodni prijavi na recepciji preko izdane napotnice. Ure menjav so določene v TERMINU KORIŠČENJA. Ob predaji ključa na recepciji, zadrževanje v enoti ni več mogoče.

MENJAVE IZMEN:
Bivanje v počitniških prostorih je omejeno ( v razpisani sezoni 7 dni ).
V počitniške objekte se ne sme voditi domačih živali. V primeru, da se ne spoštuje slednjega, ima sindikat MO pravico zahtevati povračilo stroškov ustreznega čiščenja skupaj z ukrepom kršitve iz pravilnika.
Najemnika opozarjamo, da upoštevajo ure menjav, da ne bo prihajalo do slabe volje in nesporazumov. Tistim, ki prihajajo za nami pustimo urejeno in čisto brunarico
V brunarici je tudi strogo prepovedano kaditi.

ODGOVORNOST ZA OPREMO IN INVENTAR
Vsak najemnik je dolžan z opremo in inventarjem upravljati kot dober gospodar. Poškodovanje, razbijanje ali drugo zmanjševanje vrednosti je uporabnik dolžan poravnati takoj ob ugotovitvi oz. pisni izstavitvi računa, ki ga za to pripravi odgovorna oseba na podlagi sklepa komisije in odškodninske odgovornosti posameznika. Škoda, ki je nastala v objektu iz malomarnosti, zaradi nepravilnega ravnanja, plača povzročitelj oz. je odgovoren nosilec napotnice.
Večje okvare v objektu kot so električna napeljava in vodovod je najemnik dolžan zapisati v knjigo vtisov oz. sporočiti na recepcijo.

Pred nastanitvijo je vsak uporabnik dolžan primerjati stanje stvari, opreme in inventarja, ki se nahaja v brunarici, ter ugotovitev vpisati v knjigo vtisov.

LAHKO KORIŠČENJE ODPOVEMO
Odpoved koriščenja mora biti posredovana Komisiji za dodeljevanje v pisni obliki. Za dan odpovedi se šteje dan oddaje odpovedi na pošti ali drugi tehnični opremi (e-pošta). Če prosilec dodeljenega termina koriščenja pred pričetkom koriščenja ne odpove, plača odškodnino v višini polne cene koriščenja. Če prosilec odpove dodeljeni termin do 7 dni pred začetkom koriščenja plača odškodnino v višini 50% koriščenja, Prosilcu ni potrebno plačati odškodnine, če pred začetkom koriščenja predloži potrdilo o bolezni prijavljenih, ali če gre za druge izredne razmere (nesreče, smrti ipd). Druge izredne primere pri katerih je bilo koriščenje prekinjeno obravnava Komisija za dodeljevanje.

TERMINSKI PLAN:
15 marec 2015...............razpis prostih terminov
30.marec 2015...............rok za oddajo prijavnic za koriščenje
3. april 2015..................razdelitev terminov za koriščenje in objava odobrenih terminov
6. april 2015..................rok za oddajo pritožb
9.april 2015..................obvestilo o nezasedenih terminih koriščenja

CENE ZA KORIŠČENJE:
Cena koriščenja najema brunarice na dan je sledeča:

Za člana SMO....................................... 18 €
Za pridruženega člana SMO..................... 22 €
Za zunanje prosilce: ................................25 €

V ceno koriščenja ni vključena turistična taksa in prijavnina, ki jo mora uporabnik plačati ob oddaji ključa na recepciji Term Čatež

Število oseb za bivanje je maksimalno šest.

Vstopnice za kopanje niso všete v ceno.
Naročite pa jih lahko na tel. 031 705 403 in so 30 % cenejše kot v redni prodaji.

Počitniška hišica je opremljena z vso potrebno opremo, razen z posteljnino, ki jo morajo uporabniki prinesti s seboj. V brunarici imajo uporabniki možnost kuhanja. Uporabniki so dolžni za vzdrževanje čistoče uporabljati lastna čistilna sredstva.

OPIS BRUNARICE:
Brunarica - MARLES - je v popolnosti obnovljena in pripravljena za bivanje. V enoti je možno bivanje maksimalno šest oseb. V svoji sestavi ima spalnico z francoskim ležiščem, otroško sobo z pogradom in dnevni prostor z raztegljivim kavčem kot dodatno ležišče. Brunarica nudi vse ugodje bivanja in koriščenja ter je narejena tako, da ima vsak za sebe dovolj prostora za oddih in prijetno bivanje. Lastno kuhanje je zagotovljeno. Opremljeno je tudi z klimo, radijom , televizijo in ima dostop do WI – FI ja. Pred brunarico je velik parkirni prostor z možnostjo parkiranja dveh avtomobilov. Za brunarico je tudi velika terasa, ki je večnamenska.

DOSTOP DO BRUNARICE.
Po prijavi na recepciji nadaljujete pot po cesti mimo bazena z valovi ( cca 300 m ). Na levi strani ceste sledite znaku CESTA IV. Zavijete levo in četrta hišica v vrsti je naša. ( številka 129 ). Na njej je tudi oznaka našega sindikata.
Želimo vam prijetno bivanje

NAŠ NASLOV: