Še ena velika zmaga za pripadnike SV višje delovno sodišče je dosodilo, da imajo pripadniki na MOM pravico do odškodnine, ker med dvema zaporednima delovnima dnevoma niso imeli počitka, ki traja nepretrgoma najmanj 11 ur

Po uspešni dobljeni referenčni tožbi, člana Sindikata Ministrstva za obrambo (SMO), ki ga je zastopal odvetnik SMO glede neizkoriščenih prostih dni na Mednarodni misiji (MOM) in, ki je bila podlaga za izplačilo odškodnin vsem oškodovanim pripadnikom SV smo priča novi zmagi v korist oškodovanih pripadnikov SV.

Višje delovno in socialno sodišče je tako pritrdilo odločitvi sodišča prve stopnje in sicer , da imajo pripadniki SV na MOM-u pravico tudi do odškodnine, ker med dvema zaporednima delovnima dnevoma niso imeli počitka, ki traja nepretrgoma najmanj 11 ur.

Člane SMO, pripadnike SV, ki jim je bila kršena pravica, ker med dvema zaporednima delovnima dnevoma niso imeli počitka, ki traja nepretrgoma najmanj 11 ur pozivamo, da podajo zahtevo za pravno pomoč, kjer jim bodo pooblaščeni odvetniki SMO podali vse podrobne informacije glede uveljavljanja odškodnine !

O vseh podrobnostih vas bomo sprotno obveščali !

Zahteva za brezplačno pravno pomoč

Pristopna izjava !
Člani SMO so deležni brezplačne pravne pomoči!
Nazadnje urejano na 0, 14.02.2019 23:16