Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Vse novice
Arrow
Arrow
Shadow
Slider

Slavnostna akademija ob 30-letnici Sindikata Ministrstva za obrambo v Šentjerneju

V soboto, 15. junija 2024, je v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju potekala slavnostna akademija ob 30-letnici Sindikata Ministrstva za obrambo (SMO). Dogodek je bil posvečen trem desetletjem predanega dela in skupnih uspehov, ki so oblikovali to pomembno organizacijo.

Podpredsednik sindikata, Jožef Tišlarič, je v govoru poudaril pomembne mejnike v zgodovini sindikata, od ustanovitve leta 1994 do danes. Posebej se je zahvalil ustanovnim članom in vsem, ki so skozi leta prispevali k razvoju in uspehu sindikata. Slavnostna govornica je bila predsednica ZSSS, Lidija Jerkič, ki je izpostavila pomen sindikalnega gibanja in pohvalila dosežke SMO.

Poseben poudarek je bil namenjen podelitvi plaket posameznikom in organizacijam, ki so pomembno prispevali k delovanju sindikata. Po uradnem delu prireditve je sledilo neformalno druženje. Gostje so uživali v prijetnem vzdušju, se z veseljem spominjali preteklih uspehov ter se veselili prihodnjih izzivov.

Po slavnostni akademiji je potekal tradicionalni piknik za vse člane SMO in njihove družinske člane pod "KOZOLCEM" na Razdrtem pri Šentjerneju. Družabno srečanje, ki je bilo letos še posebej slavnostno, je potekalo ob spremljavi ansambla in družabnih aktivnosti. Za hrano, pijačo ter prenočitev je bilo poskrbljeno. Pripravljen je bil tudi bogat srečelov.

Skupaj SMO močnejši !

Predsednik

Marjan Lah

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Objavljeno v Novosti
  • Natisni

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Podatki o SMO

Sindikat Ministrstva za Obrambo

  • Dejavnost: Dejavnost sindikatov
  • Davčna številka: 90213033
  • Naslov: Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Odnosi z javnostmi

Marjan LAH

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. GSM:040 792 528