Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Vse novice
Arrow
Arrow
Shadow
Slider

Čestitke SMO vsem pripadnicam in pripadnikom ob dnevu SLOVENSKE VOJSKE

Spoštovane pripadnice in pripadniki Slovenske vojske,

ob prazniku Slovenske vojske, ki ga praznujemo 15. maja, vam želimo izreči iskrene čestitke v imenu Sindikata ministrstva za obrambo. Ta poseben dan je namenjen slavljenju vaše predanosti, požrtvovalnosti in strokovnosti, ki ste jo vsak dan pripravljeni pokazati pri zagotavljanju varnosti in obrambi naše države.

Kot sindikat, ki zastopa vse zaposlene v MO in v SV, si prizadevamo pri svojem delu uresničevati vaše interese in se zavzemamo za zaščito vaših pravic. Skupaj z vami se trudimo ustvariti okolje, v katerem boste čutili spoštovanje in vrednost svojega dela ter vam omogočiti najboljše možne pogoje za izvajanje vaših nalog.

 Zavedamo se, da je vaše delo izjemno zahtevno in polno izzivov, s katerimi se vsakodnevno soočate. Vaša nesebičnost, hrabrost in strokovnost so ključni elementi, ki omogočajo delovanje naše vojske ter varovanje miru in stabilnosti. S svojim delom in strokovnostjo ste vzor tudi drugim izven naših meja. Hvala vam za vašo predanost in odlično opravljeno delo. Vaša požrtvovalnost in odločnost nas navdihujeta ter tako krepi našo vnemo, ki jo vlagamo v zaščito vaših delovno pravnih in socialnih pravic.

Ob tej priložnosti se želimo tudi zahvaliti vašim družinam, ki vas podpirajo in vam stojijo ob strani. Razumemo, da vaše poslanstvo pogosto zahteva odsotnost od družin in žrtvovanje družinskega življenja, zato je njihova podpora neprecenljiva. S svojo podporo krepijo vašo motivacijo ter prispevajo k uspehu vaših nalog in varnosti naše domovine.

Ob prazniku Slovenske vojske vas želimo spodbuditi, da se zavedate pomena svoje vloge in prispevka v naši družbi in ste na to ponosni, še bolj pa želimo spodbuditi tako zakonodajno kot izvršilno vejo oblasti, ki s svojim početjem velikokrat posega v naše pravice in pri tem s svojimi ravnanji razvrednoti vaš prispevek in žrtvovanje.

Ponosni smo na vas in na vaše dosežke, zavedajte se, da ste del ugledne in spoštovane institucije.

Naj bo ta praznik vir ponosa in motivacije vsakega slovenskega vojaka za prihodnje izzive, ki jih bomo skupaj premagovali z ramo ob rami s spoštovanjem, enotnostjo, odločnostjo in vztrajnostjo za naš boljši jutri bratje po orožju.

Iskrene čestitke ob prazniku Slovenske vojske ponosni na vas!

Skupaj SMO  močnejši!

 

Ob prazniku Slovenske vojske vam v imenu SCS čestitam. Hvala vojakinjam in vojakom za vse kar naredijo za našo državo. Lepo praznujte.

 
Dušan Pečnik predsednik sindikata carinikov Slovenije
 
Spoštovani predsednik, prijateljem iz Sindikata ministrstva za obrambo (SMO) in vsem vojakinjam ter vojakom Slovenske vojske, želim v imenu Sindikata državnih organov Slovenije (SDOS) vse najboljše, najlepše in kar se da slovesno proslavitev vašega praznika. SREČNO IN ENOTNO NAJ BO!
 
Predsednik SDOS Frančišek Verk
Čestitki se pridružujejo
Nazadnje urejano na 0, 14.05.2023 21:11
Oceni ta prispevek
(1 glas)
Objavljeno v Novosti
  • Natisni

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Podatki o SMO

Sindikat Ministrstva za Obrambo

  • Dejavnost: Dejavnost sindikatov
  • Davčna številka: 90213033
  • Naslov: Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Odnosi z javnostmi

Marjan LAH

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. GSM:040 792 528