Vse člane SMO obveščamo, da smo sklenili dogovor o sodelovanju z Stomatološko ordinacijo Dr.Sanja Majnerič Šuker – Samobor

PONUDBA ZA ČLANE SMO

Vse člane SMO obveščamo, da smo sklenili dogovor o sodelovanju z Stomatološko ordinacijo Dr.Sanja Majnerič Šuker – Samobor, Hrvaška.

V neposredni bližini državne meje med Slovenijo in Hrvaško v mestu Samobor (6 km od meje) nudijo vrhunske zobozdravstvene storitve po zelo ugodnih cenah.
Ordinacija dr. Sanje Majnarić Šuker ima bogate 42- izkušnje saj gre za nadaljevanje družinske zobozdravstvene tradicije. Z kvaliteto, ki jo ponujajo so navdušeni pacienti iz celega sveta. Zaupanje, ki ga imajo je zahvala visoki strokovnosti, strpnosti in odnosu do pacientov, katerim posvečajo posebno pozornost.
Dr. Sanja Majanrić Šuker, kot specialistka na področju oralne kirurgije in implantologije zelo uspešno in dokončno rešuje vse težave manjkajočih zob vsem pacientom. Poleg moderno opremljene ordinacije in s pomočjo tehnološko visoko razvitih radioloških naprav opravijo zelo natančno diagnostično stanje, kot izhodišče za določanje vrste zdravljenja in terapije.
Posebno pozornost posvečajo končnem izgledu zobovja in z vrnitvijo zobovja v prvotno stanje, dosegajo visoko estetiko in rezultate zdravljenja ali posega. V sodelovanju z vrhunskim zobotehničnim laboratorijem zagotavljajo najboljši izdelavo protetike.
Sicer, na vsa vaša vprašanja nudimo strokovne in uporabne odgovore v najkrajšem možnem času. Ravno v ta namen, imajo za vse paciente odprto MODRO ŠTEVILKO 080 25 58. Če jih pokličete izven delovnega časa, na vaša vprašanja dobite odgovor naslednji delovni dan.
Zato predlagamo, da svoje težave rešujete preko njihove ordinacije.

Za vse pacijente SMO smo zagotovili 28 % popust na Astra Tech zobne implatante ter 25 % popust na cirkon keramične krone

V ceno je vključen tudi prvi brezplačen pregled in izdelava digitalnega RTG slikanja ( ortopan )

Popust je možno uveljaviti ob preložitvi kartice in osebnega dokumenta.

KONTAKT:
Ordinacija Dr. Sanja Majnarić Šuker - Samobor, Hrvatska
www.dr-sanja.si
www.facebook.com/ordinacijadrsanja

Prebrano 2255 krat
  • Natisni

Podatki o SMO

Sindikat Ministrstva za Obrambo

  • Dejavnost: Dejavnost sindikatov
  • Davčna številka: 90213033
  • Naslov: Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Odnosi z javnostmi

Marjan LAH

SEKRETAR

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

GSM:040 792 528