Razpis TERME ČATEŽ – BRUNARICA SMO ZIMA – POMLAD 2021 - 2022

V ČASU OD 19. 11. 2021 DO VKLJUČNO 6. 5. 2022, VABI VSE ČLANE SINDIKATA MO IN VSE TISTE, KI ŽELIJO UPORABITI POČITNIŠKO KAPACITETO

Z razpisom, bi vas radi seznanili z možnostmi in pogoji uporabe naše počitniške hišice v Termah Čatež v razpisanih terminih.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

Vsi člani sindikata Ministrstva za obrambo, pridruženi člani in vsi zunanji prosilci, ki želijo uporabiti počitniško kapaciteto.

KDAJ SE LAHKO PRIJAVIMO?

Rok za prijavo je do 15.11 2021.

KJE IN KAKO SE PRIJAVIMO

Na koriščenje se lahko prijavimo z izpolnjenim obrazcem “ Prijavnica za koriščenje “

Na prijavnici morajo biti vse rubrike izpolnjene pravilno in čitljivo, v nasprotnem primeru, jo komisija za dodeljevanje zavrne (je neveljavna ). Za resničnost podatkov odgovarja nosilec prijavnice.

Izpolnjeno prijavnico posredujte:

  • po pošti na naslov: Sindikat Ministrstva za obrambo, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
  • po elektronski pošti na naslov, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

TERMINI KORIŠČENJA:

Razpisujejo se vsi termini od petka 19. 11. 2021 do petka 6. 5. 2022.

Izmene za koriščenje so tedenske. Posamezni termin koriščenja traja od petka od 11.00 do naslednjega petka do 10.00.

RAZPISNI POGOJI ZA  KORIŠČENJA :

Prednost pri upoštevanju želenega termina koriščenja imajo člani SMO. Pri določanju prednostnega reda prijavljenih, uporabljamo določila Pravilnika za počitniško dejavnost. Vsi prijavljeni v roku, bodo o odobrenih ali neodobrenih terminih pisno obveščeni v najkrajšem roku, najkasneje v štirinajstih dneh po zaključku razpisa. Počitniške kapacitete so omejene, in v primeru, da posameznik dobi negativni odgovor za koriščenje, ima možnost potrditve koriščenja še v preostalih prostih terminih. Koriščenje se odobri prvemu prosilcu, ki v prostem terminu potrdi koriščenje

POGOJI ZA KORIŠČENJE  IZVEN RAZPISANIH TERMINOV:

Prijave;

Po telefonu željeni krajši  prosti   termin za koriščenje, je potrebno pisno potrditi z prijavnico  (pošljete po mailu)  za koriščenje v roku treh delovnih dni, v nasprotnem primeru se rezervacija stornira. Rezerviran termin za koriščenje je potrjen ob vplačilu zneska prvega obroka. Izven razpisa se počitniška kapaciteta dodeljuje na podlagi vrstnega reda prispelih prijav. Dolžina bivanja izven razpisa je lahko tudi krajša, vendar ne manj kot dve nočitvi.

 

PRIJAVLJENE OSEBE ZA KORIŠČENJE:

Objekt lahko uporabi samo toliko oseb, kolikor je  v objektu ležišč ( razvidno iz cenika ).

V primeru, da bivajo v brunarici osebe, ki niso navedene na napotnici oz. niso prijavljene na recepciji, gre za kršitev pogojev koriščenja.

Najemnik je nosilec napotnice. V primeru inšpekcijskega nadzora za osebe v brunarici odgovarja najemnik.

PLAČILNI POGOJI:

Cena najema je razvidna iz cenika za koriščenje. V ceno ni zajeta turistična taksa in prijavnina, ki jo poravnate ob odhodu na recepciji.

Ob ugodni rešitvi prijave je treba ob predložitvi položnice, plačati polovico zneska koriščenja, drugi del pa najkasneje en teden pred pričetkom koriščenja. Znesek koriščenja lahko plačate tudi v celoti v enem obroku. Krajši termini se plačajo takoj v celoti.

PREVZEM DOKUMENTACIJE ZA KORIŠČENJE:

Napotnico za koriščenje vam bomo poslali po elektronski pošti najkasneje tri dni pred odhodom.

NAMESTITEV V OBJEKTU:

Je mogoča le ob predhodni prijavi na recepciji preko izdane napotnice. Ure menjav so določene v TERMINU KORIŠČENJA. Ob predaji ključa na recepciji, zadrževanje v enoti ni več mogoče.

MENJAVE IZMEN:

Bivanje v počitniških prostorih je omejeno ( v razpisani sezoni 7 dni ).

V počitniške objekte se ne sme voditi domačih živali. V primeru, da se ne spoštuje slednje, ima sindikat MO pravico zahtevati povračilo stroškov ustreznega čiščenja skupaj z ukrepom kršitve iz pravilnika.

Najemnika opozarjamo, da upoštevajo ure menjav, da ne bo prihajalo do slabe volje in nesporazumov. Tistim, ki prihajajo za nami, pustimo urejeno in čisto brunarico

V brunarici  je tudi strogo prepovedano kaditi.

 

 

ODGOVORNOST ZA OPREMO IN INVENTAR

Vsak najemnik je dolžan z opremo in inventarjem upravljati kot dober gospodar. Poškodovanje, razbijanje ali drugo zmanjševanje vrednosti je uporabnik dolžan poravnati takoj ob ugotovitvi oz. pisni izstavitvi računa, ki ga za to pripravi odgovorna oseba na podlagi sklepa komisije in odškodninske odgovornosti posameznika. Škoda, ki je nastala v objektu iz malomarnosti, zaradi nepravilnega ravnanja, plača povzročitelj oz. je odgovoren nosilec napotnice.

Večje okvare v objektu kot so električna napeljava in vodovod je najemnik dolžan zapisati v knjigo vtisov oz. sporočiti na recepcijo.

Pred nastanitvijo je vsak uporabnik dolžan primerjati stanje stvari, opreme in inventarja, ki je v brunarici, ter ugotovitev vpisati v knjigo vtisov.

LAHKO KORIŠČENJE ODPOVEMO

Odpoved koriščenja mora biti posredovana Komisiji za dodeljevanje v pisni obliki. Za dan odpovedi se šteje dan oddaje odpovedi na pošti ali drugi tehnični opremi (e-pošta). Če prosilec dodeljenega termina koriščenja pred začetkom koriščenja ne odpove, plača odškodnino v višini polne cene koriščenja. Če prosilec odpove dodeljeni termin do 7 dni pred začetkom koriščenja plača odškodnino v višini 50 % koriščenja, Prosilcu ni treba plačati odškodnine, če pred začetkom koriščenja predloži potrdilo o bolezni prijavljenih, ali če gre za druge izredne razmere (nesreče, smrti ipd.). Druge izredne primere, pri katerih je bilo koriščenje prekinjeno obravnava Komisija za dodeljevanje.

Nezasedeni termini bodo po dodelitvi objavljeni na spletnih straneh sindikata MO oglasnih deskah po vojašnicah in bodo zainteresiranim dodeljeni na podlagi rezervacij po telefonu ali elektronske pošte ter poslane prijavnice.

CENE ZA KORIŠČENJE:

Cena koriščenja najema brunarice na dan je naslednja:

Za člana SMO………………………………… 18 €

Za pridruženega člana SMO………………… 22 €

Za zunanje prosilce: …………………………..25 €

V ceno koriščenja ni vključena turistična taksa in prijavnina, ki jo mora uporabnik plačati ob oddaji ključa na recepciji Term Čatež.

Število oseb za bivanje je maksimalno šest.

Vstopnice za kopanje niso všete v ceno.  

 Vstopnice za kopanje lahko kupite na recepciji Zimske termalne riviere ali pa jih naročite pri sekretarju SMO Svetičič Vojku po ceni 10 € za enkratni vstop. Vsak gost mora ob prihodu na recepcijo kampa  izpolnjevati  pogoj PCT.

 

Počitniška hišica je opremljena z vso potrebno opremo, razen s posteljnino, ki jo morajo uporabniki prinesti s seboj. V brunarici imajo uporabniki možnost kuhanja. Uporabniki so dolžni za vzdrževanje čistoče uporabljati lastna čistilna sredstva.

OPIS BRUNARICE:

Brunarica  - MARLES  - je v popolnosti obnovljena in pripravljena za bivanje. V enoti je možno bivanje maksimalno šest oseb. V svoji sestavi ima spalnico s francoskim ležiščem, otroško sobo s pogradom in dnevni prostor z raztegljivim kavčem kot dodatno ležišče. Brunarica nudi vse ugodje bivanja in koriščenja ter je narejena tako, da ima vsak zase dovolj prostora za oddih in prijetno bivanje. Lastno kuhanje je zagotovljeno. Opremljeno je tudi s klimo, glasbenim stolpom, televizijo. Pred brunarico je velik parkirni prostor z možnostjo parkiranja dveh avtomobilov. Za brunarico je tudi velika terasa, ki je večnamenska.

 

DOSTOP DO BRUNARICE.

Ob napotnici in računu vam pošljemo tudi načrt poti do brunarice.

NAŠ NASLOV:

SINDIKAT MORS

DALMATINOVA 4

1000 LJUBLJANA

Email; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tel: 031 705 403 - Svetičič Vojko – Izvršni sekretar za ugodnosti in popuste

Priloga:

 - Prijavnica za letovanje

 

VODSTVO SMO

Prebrano 232 krat
  • Natisni

Podatki o SMO

Sindikat Ministrstva za Obrambo

  • Dejavnost: Dejavnost sindikatov
  • Davčna številka: 90213033
  • Naslov: Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
  • E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Odnosi z javnostmi

Marjan LAH

IZVRŠNI SEKRETAR ZA INFORMIRANJE Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. GSM:040 792 528