PONUDBA ZA ČLANE SMO LETNE PNEVMATIKE

Za vse člane SMO smo v sodelovanju s podjetjem Les Trgovina d.o.o , ki se ukvarja z veleprodajo pnevmatik, pripravili tudi letos ponudbo za nakup letnih pnevmatik znamk NEXEN, KUMHO in MARSHAL.

S to ponudbo bomo omogočili nakup pnevmatik srednjega višjega razreda znamk Nexen po ugodnih sindikalnih cenah.

Podjetje Nexen Tire izhaja iz Koreje, kjer je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik. V zadnjih nekaj letih so se uspešno razširili tudi na ameriško in evropsko tržišče, o kvaliteti pnevmatik pa govorijo dejstva, da jih kot prvo vgradnjo (pnevmatike, ki so na novih avtomobilih) vgrajujejo velikani, kot Volkswagen, Škoda, Seat, Fiat, Hyundai in Kia. Na evropskem trgu pnevmatike vsako leto dosegajo visoke uvrstitve v priznanih revijah AutoBild, ProMobil in AutoExpress. Vabimo vas še, da si ogledate predstavitveno spletno stran www.nexen.si ter si o pnevmatikah ogledate še več podatkov.

POSTOPEK NAROČILA:

Za naročilo izdelka pokličite kontaktno osebo podjetja. Predstavite se kot član Sindikata MO in naročite izdelek:

Po sprovedenem naročilu pnevmatik vam bo le-te na vaš domači naslov dostavila hitra pošta podjetja GOLD EXPRES, običajno v roku enega delovnega dni. Pnevmatike plačate po odkupnini. Plačila so možna samo v gotovini. Prav tako ni možno kupovati na obroke.

Pnevmatike je možno prevzeti in plačati tudi na sedežu podjetja.

Dostava je brezplačna.

Dobavitelj ob upoštevanju garancijskih pogojev zagotavlja 2 leti garancije na pnevmatiko.

Rok za reklamacijo je 1 dan.

Kontaktna oseba s strani SMO je Svetičič Vojko ( 031 705 403 )

ADAC TEST

Prebrano 255 krat