BREZPLAČNE RAČUNALNIŠKE DELAVNICE

Na javnem razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, je bilo podjetje Agora d.o.o izbrano za izvajalca računalniških vsebin navedenih spodaj, na kratko pa so opisane v letaku priloženem na dnu obvestila.

• • Udeležba na delavnicah je za udeležence brezplačna, saj jo sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada v okviru Javnega razpisa za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od leta 2018 do 2022.
  • • Računalniško predznanje za udeležbo na delavnicah ni potrebno!
  • • Vsebino usposabljanja, lahko deloma prilagodimo.
  • • Delavnice potekajo: 30 urna 6 dni po 5 šolskih ur v dopoldanskem ali popoldanskem času. 40 urna pa 8 dni po 5 šolskih ur ravno tako v dopoldanskem ali popoldanskem času in seveda ločeno.
  • • Maksimalno število je med 12 in 15 udeležencev v skupini.
  • • Udeleženci, ki bodo vsaj 80% prisotni na usposabljanju na 40 urnih delavnicah, pridobijo potrdilo o uspešno opravljenem izobraževanju s popisom pridobljenih kompetenc.
  • • Na 30 urnih delavnicah pa z uspešno prikazanim znanjem pridobijo spričevalo ECDL.
  • • Za zaključene skupine lahko termin in kraj izvedbe prilagodimo.

Usposabljanja so namenjena predvsem osebam starejšim od 45 let, (70% starejših, 30%mlajših) ki imajo največ štiriletno srednjo poklicno šolo in manj in so manj usposobljeni. S tem si bodo izboljšali kompetence na tem področju. Z novimi znanji bodo v delovnem okolju bolj mobilni in si dvignili osebni razvoj za lažje delovanje v sodobni družbi.

Usposabljanja izvajamo na naši računalniški opremi v prostorih poslovne hiše Lesnina na Parmovi 53 v Ljubljani. V primeru, da se zbere skupina med 12 in 15 oseb, (zaključena skupina) lahko našo tehniko postavimo tudi v vaših prostorih kjerkoli v Ljubljanski regiji (do Velikih Lašč, Logatca, Medvod, Kamnika, Litije, Ivančne Gorice ali v Ljubljani.

Poleg računalniške tehnike v Agori zagotavljamo še literaturo, predavatelja in potrdila o usposabljanju.

• • »Digitalno kompetentni zaposleni pospešujejo inovativnost gospodarstva« (Windowsi, Raziskovalec, Word, Excel, internet in elektronska pošta) 40 ur.
  • • »Orodja za spletno poslovanje v prihodnosti« (elektronska pošta, spletne shrambe, Googlovi dokumenti in preglednice, Skype, Facebook, informacijska varnost) 40 ur.
  • • »Priprave za pridobitev certifikata ECDL – obdelava besedil«: (izdelava dokumentov, oblikovanje, predmeti, spajanje, priprava za tiskanje in tiskanje) 30 ur.
  • • »Priprave za pridobitev certifikata ECDL – preglednice«: (celice, delo z listi, formule in funkcije, oblikovanje, grafikoni, priprava izpisov) 30 ur.

Z pridobitvijo certifikata ECDL, bodo udeleženci imeli dodatne kompetence s tega področja. Pri  svojem delu in uporabi IKT pa bodo zato hitrejši ter bolj samozavestni.

ECDL, European Computer Driving Licence oz. ICDL – International Computer Driving Licence, je mednarodna izobraževalna iniciativa, namenjena širjenju primerljive računalniške pismenosti po vsem svetu. Na tej povezavi http://www.ecdl.si/  izveste več.

Za prijave in dodatne informacije se obrnite na podjetje AGORA, d. o. o., Parmova 53, Ljubljana Tel.: 01/280-16-20, GSM: 031 603 396, www.agora.si ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. RAČUNALNIŠKO PREDZNANJE ZA UDELEŽBO NA DELAVNICAH NI POTREBNO!

Prebrano 309 krat