cache/resized/49e21e65aa2af418aedc8396cbb07624.jpg
Vse člane obveščamo, da smo sklenili sodelovanje ...
cache/resized/55680d1b60f25b3986e842f596062d8a.jpg
Vse člane sindikata MO obveščamo, da ponovno ...
cache/resized/f342b0bebd7f69e8ed7ebdaf17b95eb7.jpg
TERME SNOVIK Ponudba za člane SMO vsebuje ...
cache/resized/868f9e57447f60b7cd5d24d681ec7ab3.jpg
Za vse člane SMO smo v sodelovanju s podjetjem ...
cache/resized/4fb2c6ccf989a0ee1fe926861be1c12c.jpg
ODHOD: 3. oktober 2019   • Nikjer na svetu se ...

Najem apartmaja VINSKA TRTA

Vse člane sindikata obveščamo da smo sklenili pogodbo o sodelovanju z ponudnikom storitev  g Martinom Šeberlom, ki ponuja našim članom  najjem apartmaja

VINSKA TRTA,

po ugodnih sindikalnih cenah.

Apartma VINSKA TRTA  se nahaja v idilični dolenjski vasici , Ribnica 28d, 8261 Jesenice na Dolenjskem,

Ponudnik apartmaja VINSKA TRTA, nudi članom Sindikata MO ter njihovim ožjim družinskim članom naslednje ugodnosti:

• 30% popusta na nočitev v apartmaju 5 + 2

(minimalno število nočitev = 2 nočitvi)

julij in avgust s 30% popustom = 55,30 eur / nočitev

ostali meseci s 30% popustom = 48,30 eur / nočitev

Ostale ugodnosti, ki so na voljo gostom apartmaja si oglejte na spletni strani:

Člani Sindikata MORS-a se morajo ob uveljavljanju popusta pri ponudniku identificirati s člansko izkaznico SINDIKATA MORS-a in z osebno izkaznico, ožji družinski člani pa ob prvem obisku s člansko izkaznico člana sindikata in z osebno izkaznico.

Kontaktna oseba ponudnika je Martin Šeberle, tel.: 041/416-920, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., kontaktna oseba SMO  pa Vojko Svetičič, tel.: 031/705-403,

Rezervacije sprejemamo po telefonu +386 41 416 920, po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., pisno ali neposredno. Rezervacija je potrjena, ko plačate akontacijo v vrednosti 20% najemnine in sicer v roku 3 dni, razen če ni dogovorjeno drugače. Plačilo oz. akontacijo je v gotovini ali kot nakazilo ali na poslovni račun sobodajalca – Martin Šeberle, Velika Dolina 22. 8261 Jesenice na Dolenjskem, Delavska hranilnica - št. računa SI56 610000007567802, BIC Banke: HDELSI22, Koda namena: ADVA.

Rezervacijo potrdimo telefonsko ali na vaš elektronski naslov.

Odpoved termina

V primeru upravičene odpovedi termina, do tri dni pred pričetkom termina, vam na vaš račun vrnemo vplačana sredstva.

Plačilo

Ob prihodu oz. isti dan, gost plača vse stroške za predvidene dni najema apartmaja + turistično takso, razen če z lastnikom ni dogovorjeno drugače.

Prihod in odhod

Apartma Vinska trta je vseljiv na dan prihoda po 14:00 uri, zaradi čiščenja pa vas naprošamo, da ga zapustite do 10:00 ure, razen če ni z lastnikom dogovorjeno drugače.

SINDIKAT MO

(2 glasovi)