cache/resized/49e21e65aa2af418aedc8396cbb07624.jpg
Vse člane obveščamo, da smo sklenili sodelovanje ...
cache/resized/55680d1b60f25b3986e842f596062d8a.jpg
Vse člane sindikata MO obveščamo, da ponovno ...
cache/resized/f342b0bebd7f69e8ed7ebdaf17b95eb7.jpg
TERME SNOVIK Ponudba za člane SMO vsebuje ...
cache/resized/868f9e57447f60b7cd5d24d681ec7ab3.jpg
Za vse člane SMO smo v sodelovanju s podjetjem ...
cache/resized/4fb2c6ccf989a0ee1fe926861be1c12c.jpg
ODHOD: 3. oktober 2019   • Nikjer na svetu se ...

Smučarske počitnice na planini JAHORINA v času od 16.2.2020 do 21.2.2020

Vse člane sindikata MO obveščamo, da ponovno organiziramo
smučarske počitnice na planini

JAHORINA
V času od 16.2.2020 do 21.2.2020

Jahorina je planina v BiH, ki pripada dinarskemu gorovju. Najvišji vrh je s 1916 m Ogorjelica. Poleti je Jahorina prekrita s zeleno travo, pozimi pa postane priljubljeno smučišče. Kot smučišče je postalo svetovno znano za čas ZOI 1984.
Zimski Olimpijski center ima preko 25 km smučarskih stez. Med seboj so povezane z žičnicami in sedežnicami. V zadnjih dveh letih so velik poudarek dali na obnovi in izgradnji novih prog, izgradnji velikega umetnega jezera za zasneževanja ter tudi nočnega smučanja. V letošnjem letu bo na razpolago tudi povsem nova gondola, ki bo omogočila smučanje tudi v slabših pogojih.

16. 2. 2020, nedelja - odhod ob 21.00

Odhod udobnega turističnega avtobusa bo v nedeljo ob 21.00 izpred vojašnice Edvarda Peperka v Mostah – Polje. Vožnjo z dogovorjenimi postanki za pobiranje udeležencev bomo nadaljevali v smeri Novega Mesta proti mejnemu prehodu Obrežje. ( ne pozabite na veljavni potni list ali osebno izkaznico ). Po opravljenih formalnostih se bomo peljali mimo Zagreba proti mejnemu prehodu Slavonski Brod, kjer bomo prečkali Hrvaško – Bosansko mejo. Pot nas vodi potem naprej mimo Zenice do glavnega mesta BiH Sarajeva. Iz Sarajeva do Jahorine je potem samo še 15 km vožnje. Po prihodu v jutranjih urah sledi ureditev formalnosti in namestitev.
Namestili se bomo v hotelu KRISTAL, ki stoji tik ob smučišču. Hotel je eden najpriljubnejših na Jahorini. Znani so po prijaznosti in odlični hrani. Prvi obrok v hotelu je večerja.
Vsaka soba ima televizijo. Dostop do interneta je zagotovljen.

17. 2 - 21. 2 2020 - ponedeljek do petka

V naslednjih dneh bomo uživali v lepotah Jahorine in njihovih smučarskih kapacitetah. Hotel se nahaja tik ob smučišču, kar pomeni samo smučke gor in gremo uživat.
Za tiste, ki pa ne smučajo, Hotel Kristal organizira po dogovoru lahke pohode do znamenitosti na planini Jahorina. V ponudbi je tudi zimski safari z motornimi sankami. Prav tako je možno uporabljati terene za smučarski tek. V večernih urah bomo organizirali tudi zabavne večere z plesom. V hotelu je tudi savna in igralni avtomati

21. 2. 2020 petek

Po zajtrku se bomo glede na vreme odločili kako in kaj. Če bo vreme lepo bomo dopoldne še izkoristili za smučanje in se potem ob dogovorjeni uri odpravili proti Sloveniji.

CENA POČITNIC:

200€ - na osebo za člana sindikata MORS. Ta cena velja tudi za ožje družinske člane ( mož, žena, otroci nad 12 let starosti ).
215 € - za pridružene člane.
220 € - za zunanje člane
130 € - otroci od 4 do 12 leta starosti.
V primeru, če se bo kdo odločil za lastni prevoz mu odpadejo stroški prevoza, ki znašajo 40 € na osebo.
V ceno je že vključena tudi turistična taksa

Cena vključuje:
Prevoz z udobnim turističnim avtobusom na omenjeni relaciji,
Stroške cestnin in parkirnin ter stroške voznika,
4x polpenzion v hotelu, samopostrežni zajtrk in večerja,
Uporaba savne,
Stroške organizacije in vodenja.

Cena ne vključuje:
Smučarske karte.

Dodatne ugodnosti:
Možnost učenja smučanja in bordanja po ugodnih cenah
Hranjenje opreme v smučarskem servisu
Ugodna izposoja smučarske opreme
15 % popusta na hrano pri plačilu z gotovino.

PRIJAVE IN POGOJI:

Zaradi odgovornosti in finančnih obveznosti, ki jih imamo pri organizaciji tega letovanja vas obveščam, da odpoved le tega ni možna. Del stroškov bomo morali poravnati že v naprej (hotel), zato vračilo denarja v primeru odpovedi ne bo možna. Razen, če dobite nadomestno osebo, ki bo šla namesto vas.
Finančne obveznosti je možno poravnati v več obrokih. Na prijavnici označite na kakšen način oz na koliko obrokov boste plačali. PLAČILA SO SAMO V GOTOVINI
Prvi obrok oz. akontacija v gotovini po osebi znaša 100 € .
To je tudi pogoj, da je rezervacija popolna.
Prijava mora biti obvezno potrjena s priloženo prijavnico.

Vse finančne obveznosti morajo biti poravnane do petka 14. 2. 2019

Prijave z vplačilom akontacije so možne do zasedenosti kapacitet. Prostora na avtobusu je za 50 oseb. Skupna kapaciteta hotela je 60 oseb.
Ko bomo zasedli vsa mesta, prijave ne bodo več možne.

Prijavite se lahko pri sindikalnih zaupnikih po vojašnicah ali pa direktno pri :
Milenkovič Darko – 041 698 917
Svetičič Vojko - 031 705 403