cache/resized/49e21e65aa2af418aedc8396cbb07624.jpg
Vse člane obveščamo, da smo sklenili sodelovanje ...
cache/resized/55680d1b60f25b3986e842f596062d8a.jpg
Vse člane sindikata MO obveščamo, da ponovno ...
cache/resized/f342b0bebd7f69e8ed7ebdaf17b95eb7.jpg
TERME SNOVIK Ponudba za člane SMO vsebuje ...
cache/resized/868f9e57447f60b7cd5d24d681ec7ab3.jpg
Za vse člane SMO smo v sodelovanju s podjetjem ...
cache/resized/4fb2c6ccf989a0ee1fe926861be1c12c.jpg
ODHOD: 3. oktober 2019   • Nikjer na svetu se ...

Sindikat Ministrstva za obrambo in TA Palma organizirata in vabita člane na sindikalni izlet v POMPEJI, VEZUV IN RIM

ODHOD: 3. oktober 2019

• Nikjer na svetu se človek ne more tako igraje sprehoditi skozi zgodovino, kot je to mogoče v Rimu,
• temperament Neaplja nad katerim se dviga mogočni Vezuv je neprimerljiv z vsemi drugimi mesti.

PRVI DAN:

Odhod avtobusa bo v večernih urah. Točne ure in mesta odhodov bodo javljena naknadno. Nočna vožnja na jug proti italijanski prestolnici bo ob gledanju filmov in pokrajine hitro minila.

DRUGI DAN: RIM

Celodnevni izlet v pokrajino Kampanijo. Vzpon na "vrh pekla, ki se dviga iz raja" - kot je Goethe opisal Vezuv - vulkan, ki je s svojim izbruhom davno nazaj popolnoma uničil in prekril s pepelom stari rimski mesti Pompeje in Herculaneum. Proti vrhu Vezuva se boste popeljali z avtobusom, zadnji vzpon pa bo potrebno opraviti peš. Veličasten je pogled na vulkansko žrelo na eni strani in Neapelj na drugi. Po ogledu vožnja do Pompejev, kjer se bomo zapeljali po mestu. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

TRETJI DAN: RIM

večerja
Po zajtrku odhod v "večno mesto" in ogled najpomembnejših kulturnozgodovinskih znamenitosti: Kapitol, antični tempelj Panteon z največjo prosto stoječo kupolo na svetu, Kolosej z ostanki antičnega Rima, mogočni trg Forum Romanum in cesarski forumi. Sprehodili se boste mimo številih palač, cerkva ter po mogočnih trgih. Če bo čas dopuščal se bomo sprehodili tudi do stolnice San Giovanni in Laterano, do Piazze Venezia z beneško palačo in do baročnega trga Navona, ki ga krasijo slovite fontane. Ustavili se bomo pri vodnjaku Trevi, kamor bomo vrgli kovanec ter posedeli na znamenitih Španskih stopnicah. Večerja in nočitev v hotelu.

ČETRTI DAN: VATIKAN – SLOVENIJA

zajtrk
Zajtrk in odhod iz hotela. Pot nas vodi do male državice Vatikan, kjer si ogledamo bogato zbirko Vatikanskih muzejev, trg in baziliko Sv. Petra. Ob lepem vremenu se lahko vzpnemo na kupolo bazilike, kjer se nam odpira lep razgled na Rim in Vatikan. Popoldan vožnja do Kalistovih katakomb in ogled le teh. V poznih popoldanskih urah zapustimo večno mesto Rim in se odpeljemo proti domu. Vožnja po avtocesti proti Sloveniji. Prihod v domači kraj v zgodnjih jutranjih urah.

CENA IZLETA:

- REDNA CENA: 270 €

- CENA ZA ČLANA SMO: 250 €

CENA VKLJUČUJE:

• avtobusni prevoz s parkirninami in pristojbinami
• dva polpenziona v hotelu 3*
• vzpon na Vezuv
• ogled Pompejev z lokalnim vodnikom
• vstopnina v Vatikanske muzeje
• ogled Kalistovih katakomb
• zunanje oglede po programu
• vodenje in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI:

• enoposteljna soba 55€ na dan
• zavarovanje rizika odpovedi 11€
• dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini 6€

DOPLAČILA PO ŽELJI, NA POTI:

• Vstopnina v Kolosej in Forum Romanum 16€

Zaporedje programa se lahko spremeni, glede na odobren vstop v Vatikanske muzeje

PRIJAVE:

Se zbirajo do zasedenosti avtobusa – 49 OSEB..
Obvezno je potrebno izpolniti prijavnico.
V primeru premalo prijav bo izlet odpovedan

PRIJAVITE SE LAHKO PRI:

- Sindikalnih zaupnikih po vojašnicah
- Dodatne informacije so vam na voljo na tel: 031 705 403 - Vojko

PLAČILO IZLETA:

- prvi obrok ob prijavi na osebo znaša 50 €,
- ostali obroki: plačilo po prejetem računu na email, kjer bodo navedeni datumi roka plačila.
Ob prijavi s katero rezervirate sedež na avtobusu je potrebno plačati akontacijo v višini 50€ po osebi. Račun vam bo poslan s strani TA Palma
Po e - mailu vam bodo poslali račun. Plačilo lahko izvedete preko elektronske ali telefonske banke, na poštah/bankah ali v katerikoli od Palminih poslovalnic po Sloveniji. V Ljubljano Center Tuš BTC, poslovalnica Nama v mestu in poslovalnica Palma na Slovenski cesti. Točne naslove boste našli na www.palma.si
Stroški 1. opomina so 2,5 drugega opomina 5€.
S podpisom jamčim za verodostojnost podatkov, hkrati potrjujem seznanjenost s programom in splošnimi pogoji za potovanje ter soglašam z načinom plačila. Plačilo akontacije je pogoj za udeležbo na izlet.
Splošni pogoji in navodila so sestavni del potovanja TA Palma.

(0 glasovi)