cache/resized/775c83c0581412839199e957ba591c56.jpg
Ponudba vsebuje: 20 % popust na dnevne smučarske ...
cache/resized/eedf8937d757990de69f85255f50eb54.jpg
Za vse člane SMO smo v sodelovanju s podjetjem ...
cache/resized/5314289351497717680b110bbcf66a97.jpg
Že tradicionalno, bo tudi v letu 2017, sindikat ...
cache/resized/dc2daa607c427e90a62bc23d5213e4e4.jpg
Ponudba vsebuje:   - Kopanje - LETNA TERMALNA ...
cache/resized/9ebb6f47848122eb54a8b9bbdda689b8.jpg
Vabimo vas na družinski izlet na: CESARSKI ...

POMLADNA PONUDBA Thermana Park Laško

PROGRAM VKLJUČUJE: • namestitev v dvoposteljni sobi standard (kopalni plašč v sobi) • polpenzion (samopostrežni bife za zajtrk in večerjo, možnost menjave večerje za kosilo) • neomejeno kopanje v bazenih obeh hotelov (tudi na dan odhoda) • dnevno vstop v Fitnes center • dnevno vstop v Savna center • dostop do brezžičnega interneta v sobi • pester program sprostitve in rekreacije (ogledi, sprehodi, telovadba, glasba ...)

OTROŠKI POPUSTI: • Otrok z 2 odraslima osebama do dopolnjenega 5. leta brez dodatnega ležišča BREZPLAČNO. • Otrok 5 - 10 let 25 € / dan v spremstvu 2 odraslih oseb na dodatnem ležišču. • Otrok 10 -15 let 35 € / dan v spremstvu 2 odraslih oseb na dodatnem ležišču

Rezervacije in informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 03 42 32100 Geslo ob rezervaciji: SMO

Zgoraj navedene ugodnosti veljajo na podlagi predložitve veljavnega osebnega dokumenta in izkaznice sindikata. Člani sindikata se ob prvem prihodu v Thermano (ob prvem koriščenju ugodnosti) identificirajo s člansko izkaznico sindikata, na podlagi katere pridobijo Modro kartico Thermana cluba.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen in prodajnih pogojev. Tiskarske napake niso izključene.

(0 glasovi)