Pomembno za člane SMO -NUJNO

S strani članov Sindikata Ministrstva za obrambo smo bili obveščeni, da so prejeli obvestilo, da se je odvetnik Silvo Belec s 1. 10. 2019 upokojil in da jih ne sme več zastopati.

Vse prizadete člane sindikata pozivamo, da čim prej podate zahtevo za brezplačno pravno pomoč na spletnem naslovu: Zahteva za pravno pomoč  . Pooblaščena odvetnika SMO, ki zastopata člane sindikata, vas bosta kontaktirala in vam podala vsa potrebna pojasnila.

Da bi pripadniki nastali položaj, čim bolje razumeli, podajamo bistvena pojasnila že zdaj.

Kot prvo poudarjamo, da se odvetnik Belec ni upokojil s 1. 10. 2019, temveč je od 24. 10. 2019 v osebnem stečaju. Zato mu niste dolžni preklicati pooblastila, ker je to prenehalo po samem zakonu in tudi odvetniku Pukšiču ni potrebno pošiljati nobenega pooblastila. Spisi odvetnika Beleca so bili po naših podatkih dodeljeni odvetniku Munibu Vehaboviću iz Maribora oz. njegovi odvetniški družbi. Ta vas je dolžan v 60 dneh obvestiti o tem, da Belec ni več odvetnik in vam dati na razpolago spise v vaših zadevah z opozorilom, da lahko zadeve prevzamete sami ali pa pooblastite drugega odvetnika. Prevzem spisov pri odvetniku Vehaboviću lahko uredite sami in to takoj.

Nazadnje urejano na 0, 12.12.2019 10:12