Prijavnica za obdarovanje otrok članov SMO DOBRI MOŽJE 2023

Že tradicionalno bo tudi v letu 2023 Sindikat Ministrstva za obrambo izvedel obdarovanje otrok članov sindikata.

Obdarovanje otrok bo izvedeno na naslednji način:

Darila za vaše otroke boste skupaj s sindikalnim darilom za člane prevzeli pri sindikalnih zaupnih po vojašnicah in objektih MO. Darila na dislocirane lokacije, kot na primer uprave za obrambo, bodo pripeljana. O kraju in času boste pravočasno obveščeni, načeloma pa se bo to izvedlo v mesecu novembru in decembru.

Za dvig daril boste morali obvezno izpolniti prijavnico, ki jo najdete na spletni strani www.sindikatmors.si.

Na naveden elektronski naslov, ki ga boste podali v e – prijavnici, boste prejeli potrditveno sporočilo skupaj z izpolnjeno prijavnico v PDF – u. Natisnete lahko sporočilo ali PDF priloženo prijavnico, in ga predate sindikalnemu zaupniku SMO, ki vam bo izročil darilo za vašega otroka.

Tudi letošnje leto dobijo darilo otroci do desetega leta starosti. Darila so  oblikovana po letih in spolu, in sicer:

• 0 – 3 let
  • 4 – 7 let
  • 8 - 10 let

Torej darila dobijo otroci od letnika 2013 do 2023

Zadnji rok za prijavo je 30.11.2023. Prosimo, da zaradi priprave in organizacije poskrbite za pravočasno oddajo vloge. Po tem terminu bomo sprejemali prijave samo še v izrednih primerih. Zato ne odlašajte s prijavnico in jo pošljite čim prej. Prosimo vas, da obrazec pozorno izpolnite samo ENKRAT v primeru napake oz. spremebe lokacije nas obvestite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .

Kliknite za podajo prijavnice obdarovanje otrok SMO 2023

Nazadnje urejano na 0, 10.10.2023 12:25