Tradicionalno obdarovanje otrok članov SMO 2021 - prijavnica

Že tradicionalno bo tudi v letu 2021 sindikat Ministrstva za obrambo izvedel obdarovanje otrok članov sindikata.

Zaradi posebnih razmer se prireditve ne bodo izvedle, tako da bo obdarovanje izvedeno na naslednji način:

Darila za vaše otroke boste skupaj s sindikalnim darilom za člane prevzeli pri sindikalnih zaupnih po vojašnicah in objektih MO. Darila na dislocirane lokacije, kot na primer uprave za obrambo, bodo pripeljana. O kraju in času boste pravočasno obveščeni, načeloma pa se bo to izvedlo v mesecu decembru.

Za dvig daril boste morali obvezno izpolniti prijavnico, ki jo najdete tukaj.

Na naveden elektronski naslov, ki ga boste podali v e – prijavnici, boste prejeli potrdilo v PDF – u. Potrdilo boste natisnili in ga predali sindikalnemu zaupniku SMO, ki vam bo izročil darilo za vašega otroka.

Sprememba v letošnjem letu je ta, da dobijo darilo otroci do desetega leta starosti. Prav tako je sprememba, da bodo darila oblikovana po letih in spolu, in sicer:

• 0 – 3 let
  • 4 – 7 let
  • 8 - 10 let

Torej darila dobijo otroci od letnika 2011 do 2021

Rok za prijavo je 30.11.2021.

This offer has expired!
Nazadnje urejano na 0, 11.10.2021 13:24