×

Opozorilo

The form #25 does not exist or it is not published.
Natisni to stran
OBDARITEV OTROK ČLANOV SMO 2018
30 okt 2018 0 komentar

OBDARITEV OTROK ČLANOV SMO 2018

Že tradicionalno, bo tudi v letu 2018, sindikat Ministrstva za obrambo izvedel obdarovanje otrok članov sindikata, in sicer:

 

-       bo obdarovanje dobrih mož potekalo v mesecu decembru na treh lokacijah - v vojašnicah Maribor, Ljubljana in Vipava. Točna lokacija, dnevi in ure bodo razvidni iz vabila

-       obdaruje se otroke letnik rojstva od vključno 2010 naprej. Darila bodo razdeljena v dve starostni skupni (1 do 4 leta starosti in 5 do 8 leta starosti).

-       za prijavo otrok, izpolnite priloženo prijavnico (v primeru več otrok v družini, prijavnico izpolnite za vsakega otroka posebej), ki jo lahko dostavite na ENEGA od naslovov:

 

ali osebno sindikalnemu zaupniku

ali preko navadne pošte na naslov; SMO, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana,

ali preko zunanjega mail naslova; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Prijavnic, prispelih na katerikoli drugi naslov (outlooki ipd.) ne bomo upoštevali.

 

 

Zadnji rok za oddajo prijavnice je četrtek 15.11.2018.

 

 

Opozarjamo, da se bodo upoštevale zgolj in samo popolnoma in pravilno izpolnjene prijavnice ter da prijavnic po tem datumu, razen izjem (bolniška, misija) ne bomo upoštevali. Predvsem bodite pozorni, da ne pozabite napisati številke članske izkaznice (prijavnice brez številke ne bodo upoštevane), lokacije na katero bodo dobri možje dostavili darilo ter da ne pozabite napisati naslova, na katerega bo otrok prejel poslano vabilo, ki je tudi vstopnica za udeležbo na prireditvi

 

 

-       darila bo možno prevzeti v sklopu prireditve. Za tiste, ki se prireditve ne boste morali udeležiti, boste darila lahko prevzeli v naknadno določenih in objavljenih terminih in krajih. V primeru, da daril v postavljenih terminih ne prevzamete se smatra, da jih ne nameravate prevzeti. Neprevzeta darila bodo uporabljena v druge namene.

 

 

 

Oceni ta prispevek
(1 glas)
Objavljeno v Novosti