cache/resized/eedf8937d757990de69f85255f50eb54.jpg
Za vse člane SMO smo v sodelovanju s podjetjem ...
cache/resized/5314289351497717680b110bbcf66a97.jpg
Že tradicionalno, bo tudi v letu 2017, sindikat ...
cache/resized/dc2daa607c427e90a62bc23d5213e4e4.jpg
Ponudba vsebuje:   - Kopanje - LETNA TERMALNA ...
cache/resized/9ebb6f47848122eb54a8b9bbdda689b8.jpg
Vabimo vas na družinski izlet na: CESARSKI ...
cache/resized/7902547502c3c4b2623346f0cbf1f323.jpg
V ČASU OD 20.10.2017 DO VKLJUČNO 04.05.2018, VABI ...

OBDARITEV OTROK ČLANOV SMO 2017

Že tradicionalno, bo tudi v letu 2017, sindikat Ministrstva za obrambo organiziral obdarovanje otrok članov sindikata, in sicer:

- bo obdarovanje dobrih mož, v sklopu katerega bo izvedena tudi igrica, potekalo v mesecu decembru na treh lokacijah - v vojašnicah Maribor, Ljubljana in Vipava. Točna lokacija, dnevi in ure bodo razvidni iz vabila

- obdaruje se otroke letnik rojstva od vključno 2009 naprej. Darila bodo razdeljena v dve starostni skupni (1 do 4 leta starosti in 5 do 8 leta starosti).

- za prijavo otrok, izpolnite priloženo prijavnico (v primeru več otrok v družini, prijavnico izpolnite za vsakega otroka posebej), ki jo lahko dostavite:

ali osebno sindikalnemu zaupniku,
ali preko interne pošte – prejemnik je Svetičič Vojko,
ali preko navadne pošte na naslov; SMO, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana
ali preko mail naslova; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnji rok za oddajo prijavnice je sreda 15.11.2017.

Opozarjamo, da se bodo upoštevale zgolj in samo popolnoma in pravilno izpolnjene prijavnice ter da prijavnic po tem datumu, razen izjem (bolniška, misija) ne bomo upoštevali. Predvsem bodite pozorni, da ne pozabite napisati lokacije na katero bodo dobri možje dostavili darilo ter da ne pozabite napisati naslova, na katerega bo otrok prejel poslano vabilo, ki je tudi vstopnica za udeležbo na prireditvi

- darila bo možno prevzeti v sklopu prireditve. Za tiste, ki se prireditve ne boste morali udeležiti, boste darila lahko prevzeli na naknadno določene termine. V primeru, da daril v postavljenih terminih ne prevzamete se smatra, da jih ne nameravate prevzeti.

(0 glasovi)