Pričetek KARAVANE DOBRIH MOŽ OBDAROVANJE OTROK ČLANOV SMO danes v Ljubljani

Sindikat Ministrstva za obrambo SMO danes v sredo 14. decembra ob 17. 00  uri, v Telovadnica vojašnice Edvarda Peperka  - Moste Polje, pričenja z tradicionalno Karavano dobrih mož obdarovanje otrok članov SMO.  Karavana dobrih mož se nato seli v Vipavo Vojašnica Janka  Premrla Vojka – objekt jedilnica, kjer bo v  torek 20.12.2016 s pričetkom ob 17.00 razveselila najmlajše. Iz primorkega konca pa se nato karavana dobrih mož popelje še v MARIBOR VOK – vojašnični objekt Kadetnica  - večnamenski prostor v 4 nadstropju Kadetnice, kjer bo v četrtek 22.12.2015 s pričetkom ob 17.00 uri razveslila najmlajše in tako zaključila svojo karavano po Sloveniji.

-       LJUBLJANA:Telovadnica vojašnice Edvarda Peperka  - Moste Polje, sreda 14.12.2016 s pričetkom ob 17.00,

-       VIPAVA: Vojašnica Janka  Premrla Vojka – objekt jedilnica, torek 20.12.2016 s pričetkom ob 17.00

-        MARIBOR: VOK – vojašnični objekt Kadetnica  - večnamenski prostor v 4 nadstropju Kadetnice, četrtek 22.12.2015 s pričetkom ob 17.00.

-       Vstop in parkiranje  v vojašnicah je zagotovljeno. S seboj imejte tudi identifikacijsko kartico MORS. Na vhodu vas bo pričakala odgovorna oseba iz SMO, ki vas bo pospremila na mesto prireditve.

Kot vedno  bomo poskrbeli, da boste vi in vaši otroci preživeli lepo decembrsko popoldne v družbi dobrih mož !

VODSTVO SMO

Nazadnje urejano na